ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Клиниката

  В Клиника по ушни, носни и гърлени болести (УНГ) се извършва значителна по обем диагностична, лечебна, експертизна, лечебно-преподавателска и научно-изследователска дейност - лечение на глухота (включително слухопротезиране), лечение на функционални нарушения на носното дишане, лечение на гласови разстройства, козметични проблеми, лечение на периферни, вестибуларни заболявания.

  Клиниката е специализиран център за кохлеарни имплантации.

  Тук се извършва обективна и субективна аудиометрия включително на кърмачета и малки деца; фониатрично изследване в това число субективен и обективен гласов анализ при диагностика на различните видове дисфонии, лечение на вродена глухота чрез кохлеарни импланти, отоневрологично изследване. 

  Клиниката разполага с модерна микроскопска и ендоскопска техника, СО2-лазер, ултразвуков хармоничен скалпел, набор за радиочестотна хирургия, апаратура за субективна и обективна аудиометрия, апаратура за гласов анализ.

  Специалистите са в постоянен контакт с водещи клиники в редица европейски държави, сред които Германия, Чехия, Австрия, както и в САЩ.

  Екипът ни е съставен от отлично квалифицирани специалисти в своята област, на който можете да се доверите. Нашите лекари притежават богата практика и квалификация в някои от най-престижните международни школи в света.