Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Изкуството да обичаш

  20.12.2020


  В навечерието на коледните празници във Военномедицинска академия (ВМА) пристигна специална кутия с надпис „Ние не можем да правим големи неща. Можем да правим малки неща, но с големи сърца“.

  А от кутията „извират“ десетки топли пожелания за здраве и късмет през следващата година. Техни автори са ученици от различни училища – ОУ „Св. св. Кирил и Методий” в град Самоков; както и столичните 25 ОУ „Петър Берон“, 2 СУ „Акад. Емилиян Станев“; 34 ОУ „Стою Шишков“; Езиково училище Дорис Тенеди.

  Посланията са изработени от децата за пациентите на ВМА, които се борят с COVID-19 и голяма част, от които ще прекарат Коледа далеч от семействата си.

  „Душата се лекува, като бъдеш с деца.“ е казал Фьодор Достоевски. Именно това е идеята и на малките ни приятели – да дадат кураж на нуждаещите се в най-тежката им битка – тази за живота.
  Детската обич е най-искрена, а детските очи са пълни с надежда. Нека се обичаме… с чистотата на детската обич…