Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Благословия и цветя за силните жени

  25.03.2021

  Жените са цветята в нашия живот, фини и изтънчени. Да си силна обикновено е въпрос на характер. Жените с кураж – те умеят да помагат, те не се огъват пред трудности. Напротив – обичат да плуват срещу вълните.

  Такива са и нашите прекрасни дами, част от екипите на Военномедицинска академия (ВМА).

  На днешния голям празник – Благовещение Богородично – ден на християнската жена и майка, представители на Софийска света митрополия благословиха дамите, работещи в COVID-зоните на ВМА – лекари, медицински сестри и санитари получиха цветя и икони на Света Богородица.

  И благата дума лекува - свещенослужителите изразиха своята признателност и уважение към неуморните усилия, които вече една година полагат в борбата с COVID-19, без да свеждат глава и за миг: В днешния ден решихме да изкажем благодарността към цветята в нашия живот, каквито са жените. Да сте живи и здрави, обичани и оценявани. И ние, като ваши пациенти, да си пожелаем – винаги в услуга и на нас. Много разчитаме на вас!

  След като изразиха своята признателност и уважение към екипите на първата линия, свещенослужителите посетиха и ваксинационният център на ВМА, за да поздравят и дамите от ваксинационните екипи, които също ежедневно полагат усилия в борбата с COVID-19.

  Медиците от своя страна благодариха за подкрепата, която им дава сили и вяра, че #ЗаедноМожем да се спечелим войната с коронавируса.