ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  БЛАГОДАРИМ, ЧЕ ВЯРВАТЕ В НАС!

  26.03.2021

  Любовта не се нуждае от доказване. През последната година героите в бяло, изправили се срещу невидимия враг COVID-19, „плуват“ в море от обич, детската обич – най-чистата и безусловна, която ни учи на търпение, спокойствие и доброта.

  През последните 12 месеца екипите на ВМА бяха отрупани с безброй рисунки, картички и други подаръци от малчугани не само от страната, но и от българчета, живеещи по целия свят. Децата виждат в медиците надеждата, че отново ще могат да играят свободно, да учат нормално…

  Любовта е психотерапия... и със своите жестове децата ни предават положителната си нагласа към света. А поредният подарък от един малките приятели на медиците от Клиниката по ендокринология, понастоящем една от COVID-зоните на ВМА – 8-годишният Любчо, е уникална КАРТИНА НА НАДЕЖДАТА. Щъркел в полет – символ на здравето, възраждането и късмета – картина, зареждаща ни с още сила да продължим да водим тази тежка битка за човешкия живот.

  БЛАГОДАРИМ на всички – малки и големи, които ни подкрепят. Колкото и банално да звучи, това изпитание ни отвори очите за истински стойностните неща, които до скоро приемахме за даденост… „Сблъскахме“ се  с много обич, благодарност и приятелства. След такива моменти си казваме: Има смисъл!

  #ЗаедноМожем да се справим, ако бъдем отговорни и спазваме мерките, за да ограничим разпространението на вируса и да съхраним своя живот и този на околните!