Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Капка по капка живот! Благодарим!

  15.04.2021

  Не можеш да помогнеш на всички, но можеш да помогнеш поне на някого – стара сентенция, довела през годините хиляди граждани в Кръвния център на ВМА с идеята да дарят живот.

  Насърчаването на безвъзмездното кръводаряване е една от мисиите на екипите на Военна болница. Пандемията от COVID-19 постави пред сериозни изпитания системата на здравеопазването, в това число и запасите от кръв и кръвни продукти.

  Благодарим на нашите приятели от „Алианц България Холдинг” АД, които за пореден път подкрепиха нашата мисия в името на човешкия живот. Десетки служители дариха кръв безвъзмездно за пациентите на ВМА. С този високохуманен акт на милосърдие и човешка солидарност те отново доказаха, че все още има благородни хора, които помагат безкористно.

  Техният забележителен пример е урок, който трябва да предадем и на останалите. И да не забравяме, че животът е ехо – каквото направим, това ще ни се върне. Бъди един от нас! Дари кръв – спаси живот!

  Всеки, който иска да подкрепи кампанията, може да го направи всеки ден от 8.00 до 16.00 ч в Кръвния център на ВМА. За повече информация можете да се свържете с екипите на центъра на тел.: 02/ 922 55 06.