Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Военноморска болница с отличие за принос в медицината

  20.05.2021

  МБАЛ-Варна към Военномедицинска академия (ВМА) бе отличена за принос в сферата на здравеопазването и медицината, заради самоотвержената борба с COVID-пандемията в морската ни столица.

  Призът е част от традиционните награди на Клуб Отворено общество. Номинацията на варненската общественост затвърждава мястото на Военноморска болница сред предпочитаните лечебни заведения.

  Наградата получи началникът на болницата полк. проф. д-р Ивайло Въжаров, който благодари за високата оценка. Той подчерта, че болницата нямаше да е това, което е, без хората, работещи в нея. И изказа своята огромна благодарност към всички, които не само сега, но и през годините са допринесли за авторитета на лечебното заведение. Поклон и пред екипите, които бяха на първа линия в последната пандемична година.

  Военноморска болница притежава уникални звена, които я правят лидер сред болничните заведения не само в морската столица, но и в региона – благодарение на дългогодишните си опит и традиции, съвременна материална база и подготвен и мотивиран персонал.

  Вратите й са широко отворени не само за пациентите "под пагон", но и за всички граждани.