Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  По европейски образец: И Клиника по обща урология на ВМА влезе в нов дом!

  24.06.2021

  И Клиника по обща урология на Военномедицинска академия (ВМА) влезе в своя нов дом - модерен и уютен, изцяло реновиран до най-малкия детайл.

  Създадена по европейски модел – вече приема своите пациенти, а подобрените битови условия са в унисон с цялостната концепция на ръководството на Академията за превръщането й в модерна и високотехнологична болница, предлагаща най-съвременни методи за диагностика и лечение.

  Ремонтът продължи няколко месеца. Сега клиниката изглежда по съвсем различен начин. И ние работим при перфектни условия, и пациентите ни се чувстват комфортно, коментира проф. д-р Светослав Николов, ръководител на клиниката.

  Това е поредното звено на ВМА, което беше ремонтирано из основи. Нейните специалисти са сред водещите в страната и заслужават да работят и да се развиват при съответните условия. От своя страна, пациентите ни заслужават първокласна грижа – затова и инвестициите в осъвременяването на базата продължават.

  Само преди дни специалистите от клиниката оперират и в изцяло нови операционни зали на световно ниво.