Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Висок професионализъм и боен дух помагат на военните ни медици зад граница

  20.12.2021

  Българските военни медици, които са на мисия зад граница, изпълняват задачите си с висок боен дух стана ясно на традиционната видеоконферентна връзка на министъра на отбраната Стефан Янев и началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов с националните командири на българските военни контингенти, участващи в операции и мисии в Босна и Херцеговина, Косово, Ирак и Мали.

  С участието си в мисии българските военнослужещи трупат опит в изпълнение на тежки и отговорни задачи в сложна среда. Те допринасят за изпълнението на съюзническите ни ангажименти по един достоен начин, което издига престижа на Българската армия сред всички наши съюзници.

  Вие показвате силата и духа на българския воин по най-добрия начин, на който сте способни, обърна се министърът на отбраната към българските военнослужещи зад граница и им пожела много здраве и успешно изпълнение на задачите.

  Опитът, който придобивате е безценен за Българската армия и ще разчитаме на вас, заяви от своя страна и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов. Той им благодари за професионалното и отговорно изпълнение на възложените им задължения, за което те се ползват и с уважението на своите чуждестранни колеги.

  Адмирал Ефтимов пожела на контингентите ни зад граница да посрещнат предстоящите коледно-новогодишни празници в крепко здраве, с добро настроение и с нови планове за професионални и лични успехи.

  Снимки: Вяра Йовева, фотограф на Министерство на отбраната