ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Поклон пред ВСИЧКИ Доктори, Медицински Сестри, Санитари!

  29.12.2021

  Най-голямото признание за медиците е да видят своите пациенти излекувани.

  А зад тези успехи стоят професионализмът, индивидуалният подход и човешкото отношение към пациентите на всеки един от екипа.

  Възхитен съм от д-р Владимир Пранджев и екипа на Клиниката по неврохирургия. Тяхната голяма прецизност, изключителен професионализъм, човещина и съпричастност към болката на пациента, която рядко можем да срещнем в наши дни. За всичко това не е достатъчно да си само лекар, а да имаш ГОЛЯМО ЧОВЕШКО СЪРЦЕ.

  Д-р Пранджев, малко е да кажа "БЛАГОДАРЯ"! Изпълнен съм с удовлетворение и радост от това, че имаме такива специалисти като ВАС, които заедно със своя екип работите с любов.

  Убеден съм, че всяка болница, която има подобен сплотен екип ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЕМ С ТЯХ. Това са хора с призвание, доказани професионалисти, заслужаващи уважение.  

  Благодаря и на ръководството на болницата, което е осигурило условия за високотехнологична медицина и възможност на екипа да расте професионално и да поддържа най-висок стандарт на съвременно лечение и грижи. Благодаря!!!Поклон пред  ВСИЧКИ Доктори, Медицински Сестри, Санитари!

  Нека Господ да Ви дава сила, търпение и любов във важната Ви мисия! 

  С дълбока признателност и почит: Радослав Александров, пациент на Клиниката по неврохирургия

  Благодарим за доверието!