Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Героите от „Алианц България” отново в помощ на пациенти на ВМА

  16.04.2022

  В навечерието на най-светлия христиняски празник десетки служители на „Алианц България Холдинг” дариха кръв в помощ на пациенти на Военномедицинска академия (ВМА).

  За нас този жест е безценен, радваме се, че се превърна в традиция. Благодарим на всички герои с големи сърца от „Алианц България” и на г-н Йоанис Коцианос, председател на Изпълнителния комитет на дружеството, който винаги е сред първите дарители. Вярваме, че вашият пример ще увлече още мого хора да се включат в нашата кауза – каузата „ЖИВОТ”, коментираха специалистите от Кръвния център на ВМА.

  Насърчаването на безвъзмездното кръводаряване е една от мисиите на лечебното заведение. В тази връзка, периодично се организират кампании в цялата страна и хиляди българи годишно застават зад инициативата „Бъди един от нас! Дари кръв – спаси живот!”.

  Извън тях, всеки желаещ може да дари надежда на болен в беда, може да го направи в Кръвния център на ВМА, всеки ден от 8.00 до 16.00 часа.

  БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, КОИТО ПОМАГАТ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ!