ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Школата ВМА: Доказаните професионалисти ръка за ръка с младите лекари!

  19.10.2022

  На 19 октомври отбелязваме празника на българските лекари и почитаме паметта на техния покровител Свети Йоан Рилски Чудотворец,  посветил живота си на това да лекува хората.

  ВМА е лидер в своята област – не само заради иновативните техники за диагностика и лечение, но най-вече заради специалистите, които ги внедряват. Водена от стремежа си за непрестанно усъвършенстване и утвърждаването й като високотехнологична болница, със знаещи и добре подготвени кадри, Академията създаде редица школи, които са с национално значение и международно признание.

  Няма как да не споделя радостта си от факта, че в момента в нашата болница има много млади колеги – надеждни, мотивирани, с голямо желание за работа, които са избрали ВМА, за да продължат своето развитие. А в нашия екип винаги има място за квалифицирани и отдадени на професията хора с големи сърца.

  Убеден съм, че именно Вие, колеги, с личния си пример ще продължавате да обединявате съмишленици и да развивате тази школа, превръщайки се в техни ментори и предавайки им опит и ценни насоки за професионалното им бъдеще. Бъдеще, което вярвам, че ние можем да им дадем и да продължим да чертаем модата в медицината.

  Честит празник, колеги! Нека Свети Йоан Рилски Чудотворец да закриля Вас и семействата Ви. Благодаря Ви за високия професионализъм, благородството и хуманността, които бележат Вашия ежедневен труд. Желая Ви здраве, нови успехи и воля за преодоляване на предизвикателствата.