Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Свещеници с подкрепа за ВМА и безвъзмездното кръводаряване

  22.11.2022

  С благословението на Негово Светейшество Неофит Патриарх Български и митрополит Софийски свещенослужители от Софийска митрополия се включиха в инициативата на Военномедицинска академия (ВМА) "Бъди един от нас! Дари кръв - спаси живот!".

  За поредна година и по повод Деня на християнското семейство свещенослужители, заедно със свои близки, дариха кръв за нуждаещите се пациенти.

  Насърчаването на безвъзмездното кръводаряване е една от мисиите на ВМА. В тази връзка, периодично се организират подобни кампании, имащи за цел да съсредоточат вниманието върху кръводаряването като израз на солидарност и участие на цялото общество.

  Използвам случая да изразя своята признателност и да Ви благодаря за засвидетелстваната от Вас подкрепа през годините. Ежегодно десетки свещенослужители и техните близки даряват кръв безвъзмездно и помагат на нуждаещи се пациенти не само във ВМА, но и в цялата страна, заяви проф. Румен Попов, началник на Кръвния център на ВМА.

  Всеки, който иска да подкрепи кампанията „Бъди един от нас! Дари кръв - спаси живот!“, може да го направи всеки ден от 8.00 до 16.00 ч в Кръвния център на ВМА.
   
  За повече информация можете да се свържете с екипите на центъра на тел.: 02/ 922 55 06.