ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Поклон пред екипите на ВМА, които работят с любов в името на живота!

  07.12.2022

  Уважаеми г-н генерал-майор Мутафчийски,

  Бих искал да изразя своята голяма и искрена благодарност за компетентната и ефикасна медицинска помощ, която получих през последните месеци в повереното Ви лечебно заведение – Клиника по ендоскопска хирургия и Първа клиника по коремна хирургия.

  Благодаря на началника на Ендоскопска хирургия – полк. доц. Пламен Иванов, за извършената от него сложна и успешна операция. В негово лице открих висок професионализъм, компетентност и дълбоко човешко отношение в труден за мен момент.

  Екипът на клиниката е отлично подготвен  и изключително внимателен – специалисти, вдъхващи доверие и професионализъм: д-р Сергей Димов, майор д-р Даниел Стефанов, полк. д-р Савин Савов, д-р Димитър Пенчев, д-р Мирослав Гаврилов, старшата медицинска сестра Росица Велкова, както и нейните колеги – Николай Василев, Пенка Стефанова, Петя Стаменова, Валентина Младенова, Катя Георгиева, Елеонора Василева, Магдалена Ангелова.

  Бих желал също да изкажа своята най-голяма благодарност към ръководството и екипа на Първа клиника по коремна хирургия: доц. д-р Ивелин Такоров, доц. д-р Цонка Луканова, майор д-р Цветан Станимиров, д-р Димитър Димитров, д-р Стефан Симеоновски, д-р Стефан Ценов, Катя Рашева – старша медицинска сестра.

  Благодарение на бързата и компетентна намеса на лекарите и целия медицински екип на клиниката, спешното ми състояние беше овладяно и животът ми беше спасен в друг труден момент. Респект към труда, отдадеността и положените грижи от страна на всички професионалисти.

  Благодаря на вас и на ръководството на ВМА за създадената строга организация на работа, чувство за ред и дисциплина на територията на цялата болница.

  От сърце желая на Вас и на целия екип на ВМА здраве, просперитет, лично щастие и още по-големи успехи в хуманната и високоблагородна мисия да лекувате и да работите с любов в името на живота.

  С уважение:

  Полк. инж. Георги Павлов