Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Служители на EnduroSat подкрепиха ВМА и безвъзмездното кръводаряване

  07.12.2022

  Даряването на кръв отнема около 30 минути.

  Много хора се страхуват да го направят, най-често заради различни митове за кръводаряването. Преодоляването на страха е възможно именно само чрез акта на даряване на кръв. Но гордостта от факта, че вашата кръв ще спаси нечий живот е по-силна от всеки страх.

  Днес ние благодарим на нашите нови приятели от EnduroSat, които на светлия празник Никулден избраха да станат част от нашите посланици на живота.

  Насърчаването на безвъзмездното кръводаряване е една от мисиите на ВМА. В тази връзка, периодично се организират подобни кампании, имащи за цел да съсредоточат вниманието върху кръводаряването като израз на солидарност и участие на цялото общество.

  От EnduroSat благодариха на мобилните екипи на ВМА за добрата организация и споделиха намерението си тези акции да се преърнат в традиция.

  Признателни сме от сърце за протегнатата ръка в помощ и на медиците, и на пациентите.

  Всеки, който иска да подкрепи кампанията „Бъди един от нас! Дари кръв - спаси живот!“, може да го направи всеки ден от 8.00 до 16.00 ч в Кръвния център на ВМА.

  За повече информация можете да се свържете с екипите на центъра на тел.: 02/ 922 55 06.