Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Деца зарадваха пациенти и медици от ВМА

  23.12.2022

  „Никога не забравяйте за надеждата! По Коледа стават чудеса! Бъдете здрави и имайте вяра!” – това са само част от пожеланията, които получиха медиците и пациентите от Клиника по гръдна хирургия на ВМА в навечерието на коледните и новогодишни празници.

  По традиция ученици от 81 СУ „Виктор Юго“, с класен ръководител Дима Трайкова, носят лично изработени поздравителни картички и даряват усмивки и радост.

  Винаги има надежда. Благодарим, мили деца,че не ни забравяте и не спирате да ни усмихвате, давайки ни сили и кураж. Бъдете здрави!

  Поклон и респект към медиците, пишат благодарни пациенти в писма до своите спасители от ВМА:

  „Думите ми не стигат да изкажа своята благодарност към вас, мили Хора в бели престилки. Респект към вашия професионализъм и човешко отношение. В навечерието на коледните и новогодишни празници Ви пожелавам най-вече здраве и да сте все така всеотдайни!”

  „Благодаря за професионализма, отдадеността и загрижеността. Бъдете живи и здрави и продължавайте да носите щастие на хората, спасявайки най-близките им хора!”.

  Светли празници на всички от екипа на ВМА! Бъдете здрави!