ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Добрата дума и усмивката „лекуват” всички страхове

  10.01.2023

  Уважаеми генерал, Мутафчийски,

  На 11.05.2022 г. бях оперирана в Клиниката по чернодробно-панкреатична хирургия към ВМА. Бяха ми отстранени жлъчен мехур и два хемангиома на черния дроб. Операцията бе извършена от проф. Владов и асистенти д-р Тричков и д-р Костадинов.

  Искам да изразя огромната си благодарност към проф. Владов и целия оперативен екип, както и към екипа в отделението!

  Влязох в болницата с огромен страх и напрежение, които изчезнаха в момента, в който бях настанена. Всички бяха любезни, усмихнати, обгрижващи.

  Професор Владов е Човек с огромно сърце и златни ръце! Създал е страхотен екип от специалисти и желязна дисциплина в отделението. Всеки знае какво прави, няма суматоха, няма напрежение. И всички тези хора, включително и проф. Владов, въпреки натовареното си ежедневие, намираха начин да се пошегуват, да ни кажат нещо хубаво, да ни накарат да се усмихнем. Непрекъснато някой от персонала влизаше в стаята да ни попита как сме, да проверят превръзки, да вземат кръв, да сменят системи.

  За съжаление имам база за сравнение с други болници и никъде не съм срещала такова отношение. Клиниката по чернодробно-панкреатична хирургия трябва да служи за пример какво трябва да бъде здравеопазването в България!

  Още веднъж - БЛАГОДАРЯ на проф. Владов, на всички лекари, специализанти, медицински сестри и санитари за грижите и перфектното отношение към пациента!

  Бих се радвала, ако има начин това писмо да стигне до повече хора, за да знаят къде да търсят лечение и да са спокойни, че попадат в добри ръце.

  С уважение,

  Зоя Георгиева