ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Благодаря на професионалистите и хора с добри сърца от ВМА!

  24.01.2023

  "Здравейте, професор Мутафчийски!

  Обръщам се към Вас с огромна благодарност, която изпитахме към екипа на Клиниката по неврохирургия на ВМА, в която се лекува мой близък по повод клиновидни фрактури на лумбални прешлени.

  Възхитени сме от всичко, което се случи през тази седмица в клиниката – висок професионализъм, топло човешко отношение, комплексен подход към пациента с всичките му придружаващи заболявания.

  Аз се казвам д-р Даниела Костадинова, терапевт-нефролог и имам 14-годишен опит в управлението на Областна болница-Силистра. С екип на ВМА реализирахме успешна донорска ситуация преди около 3-4 години. Работя от 36 години като нефролог и в качеството си на директор на болница (вече бивш) винаги съм се стремяла да изграждам и поддържам освен професионализъм, и индивидуален подход и емпатия към нашите пациенти.

  Повярвайте ми, за съжаление, в повечето случаи доминират други мотиви в работата на много наши колеги, които дълбоко ни разочароват.

  Престоят на нашия близък в клиниката по неврохирургия ми върна вярата, че има надежда за нашето здравеопазване. Високи технологии има вече в много болници, но ред и човешко отношение не се срещат често.

  Благодаря на Вас и чрез Вас на целия екип на клиниката, лично на д-р Владимир Пранджев, старшата сестра и на всички колеги и медицински сестри за всичко, което направиха като професионалисти и хора с добри сърца!

  Желаем на всички здраве и да имат сили да продължават да помагат на хората в нужда със сърце и душа, защото това е част от лечението!

  Нека повече хора да изказват благодарност и нека това е практика, а не изключение!

  Успешна,здрава и мирна година за всички!"

  С уважение и благодарност:

  Д-р Даниела Костадинова, МЦ"Ескулап"