ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  „Никога преди не съм усещала такова внимание и разбиране от медици...”

  15.02.2023

  "Уважаеми полк. д-р Гозманов,

  С настоящия имейл бих искала да изкажа искрената си благодарност и тази на моята майка към лекарите, медицинските сестри и санитарите от Отделението по вътрешни болести на МБАЛ-Пловдив към ВМА.

  Майка ми Димитра Вичева постъпи в Отделението за лечение на 17 януари и бе изписана на 23 януари 2023 г.

  По време на престоя си в лечебното заведение, което управлявате, й бяха направени множество изследвания. Всеки резултат провокираше у лекарите обсъждания какво още да се направи, какви допълнителни изследвания да се проведат за уточняване на диагнозата. През всички дни тя е получавала не само внимание и медицински грижи, но и топло, човешко отношение от лекарите и сестрите в отделението.

  Ежедневно е посещавана от почти всички лекари, които са на смяна, и извън стандартните визитации, които са се интересували от хода на заболяването и лечението.

  Тъй като тя е на възраст и със заболявания, които са налагали многократно постъпване  в различни болници в гр. Пловдив, тя направи сравнение между екипа на ВМА-Пловдив и екипите другите болници и сподели с мен, че никога преди не е усещала такова внимание и разбиране от медиците.

  Уважаеми полк. д-р Гозманов,

  Вие като лекар знаете общочовешката максима, че понякога добрата дума и доброто отношение са част от положителния изход от заболяването.

  Моля, приемете и предайте на Вашия екип: д-р Опинчева, д-р Маринова, д-р Макулева, д-р Шулева, д-р Делчева, д-р Стойчев и останалите лекари, сестри и санитари, чиито имена майка ми не е разбрала, нашата искрена благодарност и признателност за грижите и професионализма!

  Благодарим на Вас, че имате способността да подбирате, управлявате и мотивирате екипите така, че те да дават всичко от себе си и да работят за благосъстоянието на пациентите.

  Желаем на всички Вас здраве, много лично щастие и професионални успехи!

  Нека се радвате на излекуваните си пациенти!

  Благодарим, че Ви има!"

   

  С уважение: Димитра Вичева и Пенка Василева