ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Медиците ни затвърдиха доверието към ВМА и в най-тежките години

  07.04.2023

  На 7-ми април отбелязваме Световния ден на здравето и празник на здравния работник.

  Всяка година за тази дата се избира тема, която подчертава приоритетна за Световната здравна организация област. „Здраве за всички“ е мотото за 2023 г. – тема, даваща възможност да погледнем назад към успехите в общественото здравеопазване и за мотивиране на действия за справяне със здравните предизвикателства на днешния и утрешния ден.

  Изминаха няколко изключително тежки години, изпълнени с безброй изпитания и усилена работа. Години, в които Вие колеги успяхте да съхраните най-ценния за нас капитал – доверието на нашите пациенти. Направихте го със своята почтеност, доброжелателност и компетентост. С човешко отношение и внимание. С чувството на увереност и спокойствие, което вдъхвате у всички нуждаещи се.

  Колеги, Вие сте гордост за ВМА! Вие сте пример за висок професионализъм и неуморим дух! Вие сте пример и за курсантите-военни лекари, които вярвам, че ще са достойни наследници на основоположниците на българската военна медицина.

  Честит празник! Благодаря Ви за отдадеността и сърцатата работа! Бъдете здрави, бъдете себе си и се уповавайте на своите добродетели!       

  „Здраве за всички“ е ангажимент на всеки от нас, посветил се на най-хуманната професия. Затова ще продължим да инвестираме в доверието на хората – чрез модернизация, внедряване на иновации, развитие и квалификация на кадрите.