Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Най-чистата любов за медиците от ВМА

  07.04.2023

  Детската обич е най-истинска!

  Прегръдки и усмивки от децата в 124 ЦДГ "Бърборино" за медиците от ВМА по случай Световния ден на здравето. Малчуганите подариха направените от тях картички на началника на болницата генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS и не пропуснаха да му споделят страховете си от инжекциите.

  Благодарим, че се грижите за болните. Бъдете живи и здрави, пожелаха малките ни приятели, които не пропускат да ни зарадват с повод и без повод. Те ни вдъхваха сили и надежда и в тежките години на пандемията. Те за пореден път направиха празника ни пъстър и още по-емоционален.

  Ръководството на ВМА благодари на директорката на детската градина Теменужка Димитрова и на всички преподаватели, че по време на пандемията се грижеха за децата на медиците от ВМА, които поемаха тежките дежурства в COVID-зоните.

  Благодарим от сърце! Бъдете здрави и все така лъчезарни!