ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Възхитен съм от грижите за пациента!

  27.04.2023

  Уважаеми г-н генерал-майор Мутафчийски,

  Обръщам се към Вас с една изключително сърдечна и гореща молба. Сега, когато всички живеем в пълен негативизъм, на пълно отричане на всичко, във време на гняв, един много светъл лъч, едно прекрасно дело нека да се поощрява, нека да се адмирира с пълна сила.

  Имам предвид следното: постъпих в крайно незадоволително здравословно състояние в отделението по обща хирургия към ВМА-Варна. Негов началник е д-р Евгени Николаев. Г-н директор, така или иначе през последните 30-40 години ми се налага да посещавам много здравни институции и имам достатъчно наблюдения върху останалите лечебни заведения, за да заявя чистосърдечно, че такива отлични условия и най-вече високи професионални качества на целия колектив на отделението, досега не бях виждал. Просто съм възхитен от положените усилия и грижи за мен и останалите пациенти.

  Г-н директор, ЗНАМ ЗА Вашето изключително напрегнато ежедневие, но Ви умолявам от все сърце: намерете само няколко минути това мое позитивно посланиечрез Вас да достигне до отделението по обща хирургия на Военноморска болница и да ги поздравите.

  Нека винаги да бъдат на много високо професионално ниво, както сега. Хубавите неща трябва да бъдат подкрепяни. От сърце желая на всички да бъдете живи и здрави.

  С уважение:

  Стефан Стойчев