ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Медиците от ВМА са пример в грижата за пациента

  09.06.2023

  Уважаеми проф. Мутафчийски,

  Поклон до земята към Катедрата по ортопедия, травматология и реконструктивна хирургия на ВМА.

  Това похвално писмо Ви пише Снежана Муратова, оперирана 12-и път в различни болници. По професия съм учител, а сега пенсионер. От 2013 г.се лекувам по болници. Досега съм оперирана в Стара Загора, Пловдив, Плевен и най-накрая във ВМА-София.

  Във ВМА първо съм оперирана в септично отдебение от д-р Георги Ковачев –  невероятен специалист. Специални благодарности за отношението и грижите на неговия екип.

  През месец май постъпих в Клиниката по ендопротезиране при проф. Неделчо Цачев. За първи път видях такъв изискан ред и дисциплина. Изказвам хиляди благодарности към доктори, медицински сестри, санитари, кинезитерапевт Таня Борисова и медицински секретар Соня Димова, за грижите, вниманието и доброто отношение към мен.

  Нека ръководството на болницата да вземе пример от проф. Цачев, който е прекрасен ръководител с много голями качества и възможности, обръща специално внимание на всеки пациент. Работи в екип с всички в клиниката. За него няма значение дали е доктор, медсестра, секретари, кинезитерапевти или санитар. В моите пролежавания в болниците, никъде не видях началник на отделение да върви сред болните по няколко пъти  и да обръща внимание на всеки.

  С голямо уважение и обич: Снежана Муратова