ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Усмихнатият и добър медик вдъхва вяра и доверие

  27.11.2023

  Уважаеми генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски,

  Искам да споделя моите впечатления от Болницата за продължително лечение и рехабилитация на ВМА в Банкя, в която ползвах здравни процедури.

  С пристигането  ми  още на портала бях много приятно изненадан. Над входа се вееше нашият национален трибагреник. Стана ми драго и с повишено самочувствие и уважение към ръководството и специалистите на тази българска болница. Тъй като съм в достолепна възраст, много здравни заведения съм посещавал, но не мога да си спомня на някоя от тях, да ме посрещне нашият трибагреник.

  Още при регистрацията ме посрещнаха любезно с българското „Добре дошли”  и професионално  направена регистрация. Приятната изненада продължи. В коридорите идеална чистота и приветлива уредба, в стаята – чисто, както в петзвезден  хотел.

  Медицинският персонал, лекари, сестри, рехабилитатори с усмивка и вежливост, с добра професионална компетентност дават  назначение и  провеждат  лечебните процедури.

  Бях приятно изненадан, че лекарят, който ми прави назначение за лечебни процедури е управителят на болницата. В при този случай, той не е само администратор, но и практикуващ лекар в своята професионална специализация. Активната работа на д-р Георги Давидов в лечебния процес, според мен, е предпоставка за неговата много добра и ефективна управленска дейност.

  Отличното оборудване, вежливото отношение на рехабилитаторите  вдъхва вяра и доверие за ползите от рехабилитационните процедури.

  Отличният ред продължава в словата, точен график, вежливо посрещнати при заредени маси. Поне за мен храната беше достатъчна, разнообразна и по моя вкус.

  Освен доброто медицинско обслужване, бе съэдадена отлична атмосфера за отдих и лечение, благодарение на организацията на работа, правила, разписани и видни на всички етажи на сградата.

  Всичко казано ни говори, че ръководството и персоналът на болницата имат основна мисия добрата медицинска услуга на пациентите, а не печалбата.

  С уважение: акад. д-р Ганчо Попов