Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Свещеници подкрепиха ВМА и безвъзмездното кръводаряване

  21.11.2023

  С благословението на Негово Светейшество Неофит Патриарх Български и митрополит Софийски свещенослужители от Софийска митрополия се включиха в инициативата на Военномедицинска академия (ВМА) "Бъди един от нас! Дари кръв - спаси живот!".

  За четвърта година и по повод Деня на християнското семейство свещеници, заедно със свои близки, дариха кръв за нуждаещите се пациенти.

  Насърчаването на безвъзмездното кръводаряване е една от мисиите на ВМА. Използвам случая да изразя своята признателност и да Ви благодаря за засвидетелстваната от Вас подкрепа. Всяка година десетки свещенослужители даряват кръв безвъзмездно и помагат на нуждаещи се пациенти не само във ВМА, но и в цялата страна, заяви проф. Румен Попов, началник на Центъра по трансфузионна хематология на ВМА.

  Извън акциите „Бъди един от нас! Дари кръв – спаси живот!”, всеки желаещ може да дари надежда на болен в беда в Кръвния център на ВМА, всеки ден от 8.00 до 16.00 часа. За допълнителна информация можете да се обадите на: 02/ 92 25 506.

  Благодарим на всички, които ни помагат в битката за живот!