ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  „Иска ми се Българската армия да следва модела на развитие на ВМА”

  01.12.2023

  За мен е чест да ви поздравя по случай 132-рата годишнина от създаването на ВМА и да изразя благодарността н всички военнослужещи и цивилни служители в Българската армия за грижата, вниманието и отношението към нас.

  Вашият професионализъм, знания и умения на световно ниво поддържат физическото и психическо състояние на униформените, за да могат те с увереност да изпълняват задачите си. Вече 132 години вие сте с тях – в мирно и във военно време, по бойни полета, на полигоните, учения и подготовки, мисии зад граница. Нашата дейност е немислима без вас. Като началник на отбраната ви благодаря за неуморните усилия, полагани в дейността.

  Поздравявам и курсантите-военни лекари. Иска ми се Българската армия да следва модела на развитие на ВМА, на същия темп на развитие на въоръжение и техника, модернизация и да бъдем така привлекателни, както ВМА е за тези млади хора – когато професията привлича с възможности за личностно и професионално развитие. Работим в тази насока и следваме модела на ВМА

  Скъпи медици, гордейте се с доверието на пациентите. Бъдете здрави, заяви в приветствието си началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов.