ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Дни на отворените врати за кариерно развитие във ВМА

  15.01.2024

  От 12 до 16 февруари 2024 г.  ще се проведат Дни на отворените врати за кариерно развитие във Военномедиицнска академия (ВМА).

  Инициативата се провежда за втора поредна година с цел да бъдат представени специалностите „Военен лекар“ и „Военна медицинска сестра“ пред ученици от 11 и 12 клас.

  Зрелостниците ще се срещнат с началника на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, с когото ще разговарят за ролята на военните лекари и за уроците от мисиите зад граница.

  Ще имат възможност и да се запознаят отвътре с модерната материална база и оборудване на световно ниво, както и да наблюдават на  живо демонстрации във Военномедицинския симулационен тренировъчен център. Наши специалисти ще отговорят на всички въпроси, свързани със спецификата, възможностите и предизвикателствата на работата в структурите на ВМА от кандидатстудентските изпити, през обучението до възможностите за професионално и кариерно развитие.

  Всеки, който желае, може да се включи и да бъде част от нашите Дни на отворени врати за кариерно развитие във ВМА след предварително записване на тел.: 02/ 92 25 130 и 0893 55 77 69 или на e-mail: vivi@vma.bg. Крайният срок за подаване на заявление е 9 февруари 2024 г. (петък). Всички записали се ще очакваме в съответния ден и час на централен вход на ВМА.