Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Влез при най-добрите!

  23.01.2024

  Мечтаеш да следваш медицина и обичаш предизвикателствата? Да поговорим за твоето успешно бъдеще!

  От 12 до 16 февруари 2024 г. във ВМА ще се проведат Дни на отворените врати за кандидат-студенти за специалности „Военен лекар“ и „Военна медицинска сестра“.

  Всеки, който желае, може да се включи и да бъде част от нашите Дни на отворени врати за кариерно развитие във ВМА след предварително записване на тел.: 02/ 92 25 130 и 0893 55 77 69 или на e-mail: vivi@vma.bg.

  Крайният срок за подаване на заявление е 9 февруари 2024 г. (петък).

  Зрелостниците ще се срещнат с началника на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, с когото ще разговарят за ролята на военните лекари и за уроците от мисиите зад граница.

  Ще имат възможност и да се запознаят отвътре с модерната материална база и оборудване на световно ниво, както и да наблюдават на  живо демонстрации във Военномедицинския симулационен тренировъчен център. Наши специалисти ще отговорят на всички въпроси, свързани със спецификата, възможностите и предизвикателствата на работата в структурите на ВМА от кандидатстудентските изпити, през обучението до възможностите за професионално и кариерно развитие.

  Снимки: Архив ВМА (2023)