ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Млад медик от ВМА с награда за "Дигитално активен лекар на 2017"

  20.10.2017

  Главен асистент д-р Магдалена Баймакова, д.м. от Катедрата по инфекциозни болести при Военномедицинска академия-София бе избрана за "Дигитално активен лекар на 2017 година".

  Събитието се проведе под егидата на Български лекарски съюз (БЛС), с медийната подкрепа на CredoWeb. 
   
  Отличието й бе връчено по време на церемонията „Лекар на годината 2017”, която се проведе в Деня на българския лекар – 19 октомври.
  Това е новоучредена категория, целяща да открои лекарите с най-активна интернет дейност (публикуване на научни публикации, актуални новини, участие в дискусионни форуми, промотиране на профилактични дейности и др.). 
   
  Д-р Баймакова благодари на организаторите за приза и

  изрази голяма благодарност към ръководството на ВМА за предоставените възможности за професионално развитие.

  Не на последно място тя отправи благодарност и към екипа на Катедрата по инфекциозни болести за колегиалните взаимоотношения и ежедневно сътрудничество. 
   
  Поздравления за наградата и пожелания за още успехи към д-р Баймакова отправи лично полк. проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS – ВРИД началник на ВМА, който също присъстваше на церемонията. 
   
  Това не е първото отличие, което д-р Баймакова получава тази година. За втора поредна година тя си тръгна с приз и от класацията „Млад медик”. 
   
  Снимки: CredoWeb