ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Приз Добро сърце: „Малки български хора” с безплатни прегледи във ВМА

  09.11.2017

  Приз "Добро сърце" получи полк. проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, ВРИД началник на ВМА, от националната организация „Малки български хора”.
   
  Изразяваме нашата признателност и искрена благодарност към ВМА за безотказното медицинско обслужване на членовете на националната организация „Малки български хора”, за полаганите грижи и уважение.
   
  „Благодаря ви, че сте част от нашите приятели с големи сърца, които винаги откликват и спомагат за решаването на нашите медицински проблеми”, заяви инж. Светослав Чернев, президент на организацията, връчвайки приза на проф. Мутафчийски. 
   
  ВМА и националната организация „Малки български хора” подписана меморандум за подкрепа и  във връзка със Световния ден за информираност по въпросите на хората с нисък ръст, ВМА организира Ден на отворените врати за малките хора, в рамките на който те ще преминат през медицински прегледи при редица специалисти в областта на ортопедията, неврохирургията, кардиологията, УНГ.
   
  Преди да започнат консултациите с медиците, членовете на организацията се срещнаха с ръководството на болницата и получиха уверението, че винаги могат да разчитат на Военномедицинска академия.