ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Коледен поздрав с много любов и благодарност от Босилеград

  19.12.2014

  19.12.2014 г.

  Бляскав финал на предколедните събития във ВМА сложи “Босилеградския ден на благодарността”. Скъпите ни приятели и сънародници от Босилеград спретнаха вълнуващ концерт за медицинския персонал на болницата, полагал всеотдайни грижи за тях през годината. Коледния поздрав от талантливите самодейци на Босилеград бе съпътстван от не по-малко вълнуваща дегустация на местни специалитети и напитки, приготвени с много любов и мерак от местните домакини.

  Преди старта на атрактивната фолклорна програма топли думи на признателност и благодарност си размениха кметът на Босилеград – г-н ВладимирЗахариев, и началникът на ВМА бригаден генерал проф. Николай Петров. Кръшните танци на самодейците от Центъра за култура в Босилеград и местното Спортно дружество “Младост” възпламениха публиката не само с талантливите си изпълнители, но и с виртуозната хореография на своите ръководители – Сашо Радованов и Милан Васев.

  Не по-малко завлядаващо бе и изпълнението на автентични български народни песни от седмокласника Добри Миланов в съпровод на проф. Димитър Русев. За приповдигнатото настроение на публиката сърцато и с вдъхновение се погрижиха и босилеградските хумористи с майтапчийските си скечове на медицинска тематика.

  Накрая гостите от Босилеград бяха изненадани приятно с поздрав от самодейния фолклорен състав на ВМА, в който на финалното хоро самоотвержено се включиха и танцьори, и бели престилки, и публика. В заредената с много емоции и настроение атмосфера, всички присъстващи си пожелаха  здраве и благополучие през Новата 2015-та година, казвайки си звънко “Наздраве” около отрупаните с вкусни босилеградски специалтети  маси.