ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

    Служители на ВМА с награди по случай Деня на здравния работник

    05.04.2018

    Военномедицинска академия отбеляза в аванс 7 април – Деня на здравния работник.

    По случай празника

    служители на Академията бяха наградени от министъра на отбраната за дългогодишна дейност в областта на военномедицинското дело,

    за продължителна служба в структурите на подчинение на министъра на отбраната, както и цялостната работа на военнослужещи и цивилни служители, допринесли за популяризиране дейността и издигане престижа на здравните органи от Министерство на отбраната в страната и чужбина, както следва:

    Със знак на Министерство на отбраната във „велурена кутия” – доц Христо Лозанов;
    Със „Знак на Министерство на отбраната” – д-р Георги Коташев;
    С Бинокъл „Б 8x30” – д-р Георги Ковачев;

    С „Грамота”: Главен експерт Ася Дишкова; Медицинска сестра Даниела Виткова; Старша медицинска сестра Валентина Цекова.


    Тази година празникът на здравните работници протича под мотото на СЗО за повсеместна и качествена медицинска помощ навсякъде и за всички. Ние приехме това мото още от минаналата година, защото разбирането на ръководството на ВМА е, че всеки военнослужещ залсужава да получи еднаква медицинска помощ, независимо в коя точка на България се намира, подчерта още бригаден генерал професор Венцислав Мутафчийски и акцентира върху развитието на периферните болници.     

    Всички тези постижения на институцията не могат да се случат без вашето участие и усърдие, колеги. Тези пациенти идват тук заради добрите ви грижи и професионализъм, за което аз ви благодаря, обърна се началникът на ВМА бригаден генерал професор Венцислав Мутафчийски към личния състав на болницата и пожела светли празници.

    Снимки: Вяра Йовева, фотограф на Министерство на отбраната