ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Честит празник на всички здравни работници! Нека дните Ви са изпълнени със здраве и късмет!

  07.04.2018

  Днес отбелязваме Деня на здравния работник, който тази година протича под мотото на СЗО за универсално здравеопазване – навсдякъде и за всеки. 
   
  По традиция 7-ми април е ден на благодарност към всички здравни работници – за усилията, за търпението и грижите, за волята неуморно да изпълняват своя професионален дълг, въпреки трудностите, печелейки доверието и създавайки приятелско отношение с пациентите. А именно тяхната благодарност и усмивки им дават сила и увереност да продължават напред!
   
  365 дни в годината, 24 часа в денонощието те имат една-единствена мисия – да спасяват човешки животи.  Не е лек изборът да пренебрегнеш себе си, за да служиш на другите. Затова няма как да не засвидетелстваме своето уважение и дълбока почит към ежедневния труд на всеки един от тях – труд, който гарантира здравето и дълголетието на пациентите.
   
  През годините ВМА доказа, че е едно достойно лечебно заведение, което няма аналог в България. Всички тези постижения на институцията не могат да се случат без вашето участие и усърдие, колеги. Тези пациенти идват тук заради добрите ви грижи и професионализъм, за което аз ви благодаря,

  обърна се началникът на ВМА бригаден генерал професор Венцислав Мутафчийски към личния състав на болницата по време на откриването на изложбата "Начало без край" по случай Деня на здравния работник и посветена на 140-тата годишнина от създаването на военномедицинската служба в България.
   
  Честит празник на всички здравни работници! Нека дните Ви са изпълнени със здраве и късмет!