ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  ВМА изчисти задълженията си към един от доставчиците на кохлеарни имплантанти

  04.03.2015

  ВМА изчисти задълженията си към един от доставчиците на кохлеарни имплантанти и през месец март предстоят нови операции на деца с тежко слухово увреждане
   
  Във Военномедицинска академия е получено благодарствено писмо, адресирано до бригаден генерал, член-коренспондент, проф. Николай Петров д.м.н. от една от фирмите доставчици на кохлеарни имплантантни системи - ”Сентилион” ООД. Писмото е по повод постъпило плащане в сметките на фирмата, с което финансовите задължения на ВМА по договор от октомври 2009 г. са изцяло изпълнени.

  В писмото фирмата доставчик изразява дълбока удовлетвореност и благодарност към ръководството на Военномедицинска академия за високата ангажираност, която дава вече реални резултати за утвърждаване името на ВМА като водещо медицинско заведение в страната.

  Фирма „Сентилион” ООД изтъква приноса на проф. Петров за повишаване качеството на медицинските услуги, след продължително спиране на доставките и уверява, че могат отново да предоставят най-съвременните технически средства – Кохлеарни имплантантни системи за пациентите на Клиниката по УНГ и по този начин да им се даде шанс за пълноценен живот

  Подписано е ново споразумение между Военномедицинска академия и фирма „Сентилион” ООД. То ще осигури ритмична доставка на кохлеарни имплантантни системи и благодарение на това през месец март предстоят да се извършат първите две операции на деца с тежко слухово увреждане.