ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

    Оспорвана битка за медалите в тенис турнир „ВМА-2015”

    13.07.2015

    Служители и медицински специалисти, работещи във Военномедицинска академия, се изправиха един срещу друг в рамките на тенис турнир ”ВМА-2015”. Състезанието се проведе за трета поредна година, а тазгодишното издание бе под патронажа на началника на болницата генерал-майор професор Николай Петров.

    Участниците в турнира бяха разделени по двойки, а след няколкочасова оспорвана, но джентълменска битка и много емоции на корта бяха определени и победителите в турнира. На първо място се нареди двойката на докторите Петър Трендафилов и Стамен Чупетловски, които победиха в директния двубой предварително сочените за фаворити доц. Стоян Ханджиев и фармацевта Димитър Бъчваров. На призовото трето място се нареди и първата смесена двойка д-р Иван Попадийн и Ралица Вълчанова, акушер в Клиниката по Гинекология, след тях се наредиха и другата смесена двойка д-р Александър Милчев и Румяна Рускова, мед.сестра в КЧПТХ, а пети остана двойката Владимир Солаков, експерт в отдел „Медицинска и компютърна техника и компютърни системи” и Любомир Методиев, пресаташе на ВМА.

    Организаторите имат амбицията да превърнат турнира в традиционен, както и да разчупят традицията, привличайки повече представители на дамите, работещи във ВМА. Така ще бъде реализирана идеята за турнир за смесени двойки, който ще се проведе в началото на октомври 2015 г.