Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Президентът удостои началника на ВМА с висше офицерско звание „генерал-майор“

  04.05.2019

  В навечерието на Деня на храбростта и празника на Българската армия държавният глава и върховен главнокомандващ Въоръжените сили Румен Радев удостои началника на ВМА с висше офицерско звание „генерал-майор“.

  Уважаеми генерал-майор Венцислав Мутафчийски, поздравявам ви със следващото висше офицерско звание, което е резултат от вашия безспорен професионализъм и авторитет, демонстрирани знание и лидерски умения. Вашият международен опит, богата експертиза и най-вече резултати на ръководената от вас структура са гаранция за издигане авторитета на България в областта на военната медицина и за още по-голяма ефективност на ръководената от вас Военномедицинска академия, заяви по време на церемонията президентът Румен Радев.

  Той изрази увереност, че утвърждаването на ВМА като водещо, реномирано и модерно здравно заведение ще продължи и занапред:

  Желая ви много здраве, сили, вяра и енергия във вашата високоотговорна дейност. Служете на България отговорно и всеотдайно, с чест и достойнство. На добър час!