Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  ВМА – стабилна опора в рамките на националното здравеопазване

  07.05.2019

  ВМА показа, че може да бъде едно много ефективно звено, че може да изпълнява много коректно задачите, както от финансово-икономическа, така и във всички останали сфери. ВМА показа, че може да се разчита на нея и да бъде стабилна опора и в рамките на националното здравеопазване. Разбира се, амбициите са много големи и те не може да се осъществят без участието на всички вас, колеги. Благодаря ви за положените усилия.

  Това заяви началникът на ВМА генерал-майор професор Венцислав Мутафчийски пред личния състав на Академията.

  Няма да правя анализ на работата на ВМА от гледна точка на управлението, но за пореден път искам да изтъкна, че ВМА се управлява със здрава ръка, справедливо и от гледна точка на ефикасност и ефективност на разходите. Генерал-майор Мутафчийски, поздравявам ви със следващото висше офицерско звание. Като заместник-министър, отговарящ за ресурсите, ви призовавам: дръжте в добро финансово здраве ВМА, каза от своя страна заместник-министърът на отбраната Анатоли Величков.

  Той запозна служителите на Академията с указа на президента и заповедта на министъра на обраната за новото офицерско звание на началника на ВМА и награди отличили се в своята дейност медицински специалисти.

  Генерал-майор професор Венцислав Мутафчийски изказа благодарност към политическото ръководство, към военното ръководство и към президентската институция за това признание и голямо доверие, свързано с връчването му на следващо висше офицерско звание „генерал-майор”.

  Приемам го не като оценка за себе си, а оценка за работата на целия колектив на ВМА – за постигнатите успехи, които са отличаващи се на фона на всички останали здравни заведения, а и не само здравни заведения, но и военни структури в състава на министерство на отбраната. Колеги, благоря ви за усилията, заяви началникът на ВМА.