Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Десетки прегледани безплатно във ВМА за рак на кожата

  15.05.2019

  Дерматолози от Военномедицинска академия се включиха за пореден път в Националната кампания за профилактика на рака на кожата „Евромеланома 2019".

  Над 60 души се възползваха от безплатната консултация със специалистите.

  Целта на кампанията е да се повиши информираността на обществото по въпросите на злокачествените новообразувания на кожата, възможността за предпазване от развитието им, както и ползата от ранното и навременно откриване на проблема, което е ключово за успешното му лечение.

  Съветът на лекарите е да се вглеждаме периодично в промените на собствената ни кожа и 2 пъти в годината задължително да преминаваме през профилактични прегледи.

  Извън кампанията, всеки пациент може да си направи консултация с дерматолозите – от понеделник до петък, в кабинет 227 на Поликлиниката на ВМА, без предварително записване. Необходимо е само направление за преглед при дерматолог, издадено от личния лекар.