Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Ендокринолозите от ВМА с признание от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва

  16.05.2019

  Клиниката по ендокринология и болести на обмяната на ВМА, ръководена от професор Ивона Даскалова, се „окичи” с юбилейния знак на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва.

  Символичната награда е израз на признателност от членовете на Съюза в софийското село Чавдар, където през февруари специалистите проведоха поредната си превантивна кампания.

  Този знак е израз на нашата почит и уважение за вашата дейност и подкрепа, заяви  председателя на клуб на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва Божин Божинов.

  Самият Божинов е пациент на клиниката от 3 години:

  Възхитен съм от грижите, които полагат тук всички – и лекарите, и сестрите. Всички усмихнати... могат да помогнат и на още хора. Затова ги поканих да направим тези прегледи, а те изобщо не се замислиха и веднага откликнаха.

  Прегледите се състояха в пенсионерския клуб в село Чавдар, а местните жители имаха възможност да си направят консултации относно завишена кръвната захар, артериално налягане и оценка на метаболитен статус, за което благодарност изказаха и от общинското ръководство.