Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Ендоурология на висока скорост – пълна промяна за клиниката, ръководена от проф. Салтиров

  25.07.2019

  От днес, 25 юли 2019 г., Клиниката по ендоурология и екстракорпорална литотрипсия, ръководена от професор Илия Салтиров, влиза в нов и модерен дом.

  След продължил няколко месеца ремонт, специалистите могат да лекуват болните при перфектни условия и в уютна обстановка.

  НЕПРЕСТАННО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ

  ВМА е водеща болница, разполага със специалисти на световно ниво, които заслужават да работят и да се развиват при съответните условия. От своя страна,  пациентите ни заслужават първокласна грижа – затова и инвестициите в осъвременяването на базата ще продължат.

  Новите, модерни условия са в унисон с цялостната концепция за развитие на Академията и лечението на нашите пациенти по най-модерните и научно базирани методики.

  Екипът на професор Илия Салтиров е доказвал многократно своя непрестанен стремеж към усъвършенстване - клиниката разполага със съвременна апаратура, ендоскопи и енергийни източници, за специалистите в нея новостите в съвременната урология са работно всекидневие, а резултатите, които постигат, с нищо не отстъпват на водещите центрове в тази област.

  ВМА създава истинска школа в урологията, с десетилетни традиции, които ежегодно затвърждава и с организирането и провеждането на международния симпозиум по „Ендоурология и минимално инвазивна хирургия”. Престижният форум е посветен на съвременните тенденции в ендоурологията и минимално инвазивната хирургия при диагностиката и лечението на урологичните заболявания. Екипът на Катедрата по урология и нефрология участва активно в научно-практическата програма на симпозиума с лекции, представяне на клиничния опит на катедрата в постерната и видео сесия и в демонстрациите на живо на съвременни оперативни методи в областта на минимално инвазивната урология.