Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Военномедицинска делегация от Украйна черпи опит от ВМА

  07.10.2019

  Военномедицинска делегация от Украйна се срещна с ръководството на ВМА и обсъдиха възможности за обмяна на опит в областта на военнообразователната система и военното здравеопазване.

  Делегацията имаше възможност да посети на място и да се запознае лично с условията и възможностите, които предлагат част от клиниките на ВМА – водещи не само на ниво болница, но и в България като цяло. Успяха да надникнат и в голяма част от операционните зали, в това число и в напълно обновените, ултрамодерни зали на трансплантационните екипи, оборудвани с най-съвременна апаратура.

  Посещението включваше и болницата за продължително лечение и рехабилитация в Банкя, която е наследния на най-стария военен санаториум у нас.

  Гостите от Украйна не скриха задоволството си както от професионализма и квалификацията на медицинския персонал, така и от модерната апаратура и отличното състояние на легловия фонд.