Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  ЗаЕДНО Добро: Приятели от 5 ELEMENTS TOURS дариха безвъзмездно кръв във ВМА

  10.11.2019

  5 Elements Tours са млад и ентусиазиран екип с опит в сферата на дейностите на открито и гарантиращ ви силни изживявания сред природата. От днес те са част от приятелския кръг на ВМА.

  Нахъсани и усмихнати казват, че покоряват не планини, а самите себе си. Да дариш кръв - означава да дариш живот. Днес те изкачиха пореден връх и безвъзмездно помогнаха на съвсем непознати хора.

  Ние от 5 Elements Tours сме на мнение, че хората трябва да си помагаме! Да даваме добър пример за полезни практики на българските деца, за да може още от ранна детска възраст да развият отношение и грижа към себе си, околните и към доброволческите акции!

  А ние от ВМА им казваме едно голямо БЛАГОДАРЯ за този високохуманен жест! Бъдете здрави!

  Насърчаването на безвъзмездното даряване на кръв е една от мисиите Центъра по трансфузионна хематология. ВМА периодично организира кампании в цялата страна и хиляди българи годишно застават зад каузата „Дари кръв – спаси живот!”.

  Извън тях, всеки желаещ може да дари надежда на болен в беда в Кръвния център на ВМА, всеки ден от 8.00 до 16.00 часа.