Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  7-МИ АПРИЛ - СВЕТОВНИЯТ ДЕН НА ЗДРАВЕТО! ПОКЛОН ПРЕД БОЙЦИТЕ В БЯЛО!

  07.04.2020

  7-МИ АПРИЛ - СВЕТОВНИЯТ ДЕН НА ЗДРАВЕТО И ДЕН НА ЗДРАВНИЯ РАБОТНИК!

  В навечерието на професиолналния им празник, началникът на ВМА се срещна с екипите от Катедрата по инфекциозни болести на ВМА и им благодари за неимоверните усилия, които полагат в условията на пандемията от COVID-19.

  Това е поредното предизвикателство пред бойците в бяло, предизвикателство, срещу което трябва да се изправим единни и на висотата на нашата професия.

  Колеги, благодаря на всички вас, които със своя професионализъм и всеотдайност допринасяте за устойчивото развитие на ВМА, въпреки предизвикателствата, пред които сме изправени.

  Колеги - всички Вие, които сте част от голямото семейство на ВМА, включващо 5 болници и 2 санаториума, благодаря Ви за ентусиазма и човещината, с които всекидневно защитавате името на българския лекар и на Академията като водещ фактор в българското здравеопазване.

  Бъдете здрави! Бъдети силни и сърцати! Бъдете винаги на време и на място!