Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  По случай 24 май: Лекари от ВМА с награди от министъра на отбраната

  22.05.2020

  В навечерието на 24 май – Ден на българската просвета и култура и празник на славянската писменост, служители на ВМА бяха отличени от министъра на отбраната Красимир Каракачанов.

  Отличията са за проявен висок професионализъм и отговорност, постигнати високи резултати при изпълнение на служебните задължения, принос в развитието и усъвършенстването на военно-образователната система.

  С предметна награда Сувенирен нож АК-74 бе отличен полковник доцент Пламен Иванов – началник на Клиника по ендоскопска, ендокринна хирургия и колопроктология.

  „Грамота” получиха проф. Стефан Ковачев – ръководител на Клиника по обща и онкологична гинекология, доц. Милена Енчева – ръководител на Клиника по пневмология и фтизиатрия и доц. Кремена Петкова – част от екипа на Клиника по ендоурология и екстракорпорална литотрипсия на ВМА.

  Снимки: Вяра Йовева, фотограф на Министерство на отбраната