Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  ПО ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗЕЦ: Още една клиника на ВМА влезе в нов дом!

  16.06.2020

  И Клиника по гръдна хирургия влезе в своя нов дом. След продължилия няколко месеца ремонт специалистите вече могат да лекуват болните при перфектни условия и в уютна обстановка.

  Клиниката, ръководена от проф. Деян Йорданов, е сред водещите в своята област в България и работи по изискванията на добрата медицинска практика. Нейните специалисти са сред водещите в страната и заслужават да работят и да се развиват при съответните условия. От своя страна,  пациентите ни заслужават първокласна грижа – затова и инвестициите в осъвременяването на базата ще продължат.

  Поетапното обновление на клиниките във ВМА започна още през 2018 г., като в него бяха вложени изцяло собствени средства. Продължават ремонтните дейности и в други структурни звена не само в столичната болница, но и в периферните болници в страната.

  Новите, модерни условия са в унисон с цялостната концепция за развитие на ВМА и лечението на пациентите по най-модерните и научно базирани методики.