Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Десетки служители на «Алианц България» дариха кръв в помощ на пациенти на ВМА

  17.07.2020

  Десетки служители на «Алианц България» дариха кръв в помощ на пациенти на Военномедицинска академия (ВМА).

  „Признателни сме от сърце на всички от екипа, които станаха наши съмишленици в битката за спасяването на човешки животи. За нас този жест е безценен”, коментира проф. Румен Попов, ръководител на Центъра по трансфузионна хематология на ВМА.

  „Благодаря на доброволците от Алианц, които припознаха каузата. Уверен съм, че ще превърнем в традиция тази доброволческа инициатива“, сподели Йоанис Коцианос, председател на Изпълнителния комитет на „Алианц България Холдинг”, който беше сред първите посетили центъра по кръводаряване. Той благодари и на екипа на ВМА за безупречната организация и професионализъм.

  Насърчаването на безвъзмездното кръводаряване е една от мисиите на ВМА. В тази връзка, периодично се организират кампании в цялата страна и хиляди българи годишно застават зад каузата „Бъди един от нас! Дари кръв – спаси живот!”.

  Извън тях, всеки желаещ може да дари надежда на болен в беда в Кръвния център на ВМА, всеки ден от 8.00 до 16.00 часа.

  БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, КОИТО ПОМАГАТ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ!